0

Rouche de Vries

Dogfrisbee begon als een leuke activiteit met mijn Bruno. Uiteindelijk is het een passie geworden, het hoort bij mijn manier van leven. Bij Dogtivity geef ik dogfrisbeeles en workshops dogfrisbee. Mijn missie is om de mens en hond plezier te laten beleven in deze sport en ze samen een sterkere band te laten creëren.

  • Sinds 2020 eigenaar van Dogtivity
  • Frisbee Instructeur

Cindy Vranken

Bij Dogtivity ondersteun ik Rouche in het lesgeven in dogfrisbee. Lesgeven, en nog belangrijker mensen plezier te laten beleven met hun hond.

Toen Major in mijn leven kwam is de passie voor mantrailen ontstaan. Voor Awesome Noses geef ik dan ook wekelijks mantrail les.


  • Sinds 2020 eigenaar van Dogtivity
  • Frisbee Instructeur
  • Maintrail Instructeur

Onze Honden

Bruno
L’Kira
Major