0

Lessen

Onze missie is op een veilige manier jouw en je hond plezier te laten beleven met deze hondensport in een ongedwongen en familière sfeer.

Wij zijn een hondenschool in Dogfrisbee en geven les op verschillende locatie’s in Limburg. Dogtivity Frisbee werkt niet met een pakket vorm. Je kunt met jouw hond ten alle tijde instromen. Onze lessen worden aangepast op hond en baas individueel. Je krijgt les van twee gecertifieerde instructeurs.

  • gooitraining met frisbee, zonder hond
  • gooitraining met de frisbee, met hond
  • Zonder hond – verschillende werptechnieken en vormen, beheerst en goed gooien van de frisbee. Dit is namelijk heel belangrijk. De veiligheid van jouw hond als jullie samen spelen.
  • Met hond – samen werken met je hond, goede communicatie met elkaar creëren en vooral plezier beleven.

Bij Dogtivity komen tijdens de training alle facetten van dogfrisbee voorbij. Zoals bijvoorbeeld bij freestyle, verschillende worpen, routine creëren, elementen enz. Zoals bijvoorbeeld bij distance , worp techniek, ritme enz. Ieders op eigen niveau voor hond en mens.

Je start bij Dogtivity met een gratis proefles. Zo kunnen wij en jij beiden kijken of dit een hondensport voor jouw is. Besloten om actief aan de slag te gaan met dogfrisbee dan ga je deelnemen in onze bestaande lessen en op onze lesdagen.

Er is de mogelijkheid om privéles te nemen. Dit gebeurt buiten de bestaande lesdagen. Een privéles is op locatie van u keuze.

Dogtivity kan ook een workshop verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie over onze tarieven maar ook voor andere vragen kunt u terecht bij het contactformulier. Of kijk beneden in de website bij de contact gegevens en neem met ons persoonlijk contact op.